Glutensiz Karabuğday Unu
Besin değeri yüksek, vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin, üstelik glutensiz. Karabuğday Unu... Karabuğday unu, kuzukulağıgiller familyasına ait greçka bitkisinin tohumlarından elde edilen bir un çeşididir. Adı karabuğday olmasına rağmen bu bitki türü, aslında bir tahıl türü olmayıp psödo (yalancı) tahıl sınıfına girmektedir. Bu sayede de gluten içermez. Asya’da yüzyıllardır tüketilen bir besin olan karabuğday unu; geniş kullanım alanına sahiptir. Karamel rengi bir görünüme sahip olan ürün, fıstık ve nohut benzeri özgün tadıyla oldukça lezzetli bir tüketim sağlar. •Diyet beslenmesine uygundur •Kan şekerini dengeler •Kalp ve damar hastalıklarından korur •Gluten içermez •Tansiyonu düzenler •Bağırsak fonksiyonlarını düzenler •Bağışıklık sistemini güçlendirir. •Menşei: Rusya
350 gr
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.