Glutensiz Keçiboynuzu unu, keçiboynuzu (harnup) meyvesinden elde edilen glutensiz bir un çeşididir. Baklagiller familyasının ağaçta yetişen türlerinden olan keçiboynuzu, olgunlaştığında toplanarak kurumaya bırakılır. Meyveler tamamen kuruyup koyu kahverengi bir görünüme ulaştığında, çekirdeklerinden ayrılarak un haline getirilir. Keçiboynuzu unu, meyvesinde bulunan doğal şeker bileşenleri sayesinde tatlılık seviyesi bakımından diğer pek çok undan ayrılmaktadır.
İçerdiği değerli bileşenler ve besleyici yapısıyla keçiboynuzu unu, etkili ve hafif bir tüketim için en ideal un alternatifleri arasında yer almaktadır. Üstelik gluten içermediği için bu un çeşidi, çölyak hastaları başta olmak üzere beslenmesine dikkat eden pek çok kişinin ilk tercihlerinden biri olmaktadır. Yüksek besin değerine sahip doğal gıda ürünleri denilince, aklınıza lezzet bakımından ikinci planda olan besinler geliyor olabilir. Bu ürünün beklentileri aşan üstün lezzetiyle tanışın! Yüksek kalite ve verimli tüketim önceliği doğrultusunda, maksimum özen ve hassasiyetle üretilmektedir. Böylece yüzde 100 doğallık ile üstün lezzet ayrıcalığı, tek üründe bir araya gelmiştir!
250 gr
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.