Kukumav Sade'yi karamelize soğan ve fındık taneleri ile lezzetlendirdik....
700 gr
Organik Buğday Unu
Tam Buğday Unu
Kukumav Ekşi Mayası
Karamelize Soğan
Fındık
Kaynak Suyu
Kaya Tuzu
Vegan
Ekşi Maya Nedir?
Ekşi Maya un ve suyun uygun sıcaklık ve nemde yeterli sürede bekletilmesiyle elde edilir. Isparta'nın Sav Köyü'nden temin ettiğimiz ekşi mayamızı Kukumav mutfağında özel formülümüz olan organik un karışımımızla beslemekteyiz.
Ekşi Mayalı Ekmeklerimiz;
Kukumav mutfağında endüstriyel maya kesinlikle kullanılmaz ve geleneksel yöntemlerle ekşi mayalı yaparız. Kukumav ekşi mayası ile mayalandırılan hamur elle katlama ve şekil verme işlemlerinden geçirildikten sonra soğuk dolaplarda yaklaşık 24 saat bekletilir. Mayalanma süreci tamamlanan ekşi mayalılarımız taş tabanlı fırınımızda pişirilerek en taze haliyle size ulaştırılır.
Neden Kukumav Ekşi Mayalılarınızı Tercih Etmelisiniz?
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.